Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2019 14:32 - Какво искат жените?
Автор: luxporto2 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 324 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Очакват се магнитни бури, ураганни ветрове и порои от ядосани феминистки след 3, 2, 1... 

Да поговорим честно. Какво, в крайна сметка, искат жените? 
От хилядите клиширани и изпълнени с дълбока, древна мъдрост, постове в социалните мрежи заключавам, че жените искат: "истински МЪЖЕ", да ядат без да напълняват, да бъдат силни, интелигентни, независими, желани и съвсем не-страшни за околните. Понеже, видиш ли, мъжете били такива нежни, плашливи създания, които като видят "истинска ЖЕНА" се скриват в дън земи Тилилейски и не щат и да чуват за никакви геройства, походи, посичане на дракони и каквито-там-геройства-са-нужни, за да се квалифицират в модерните връзки. 
Джентълмените, освен това са отдавна измрели и последните мумифицирани екземпляри се пазят по секретни женски музеи и хранилища! 

И ако не съм прекалила с клишетата още, жените искат и не искат пари, понеже те са важни, ама не най-важните. Чувството за хумор е ценна рядкост, но нищичко не струва ако не върви в комплект със сини очи, съразмерни уши, плочки, теракоти и фаянси. Учените още спорят... Да, жените-учени, има и такива, АКО ИСКАШ МНОГО ДА ЗНАЕШ!!! И СМЕ ПО-ДОБРИ ОТ ВАС ВЪВ ВСИЧКО, ЯСНО ЛИ ТИ Е?!? Та, учените още спорят дали перфектният мъжки екземпляр трябва да бъде чувствителен и разбиращ или безапелационно мъжкарствен, но връчват допълнителни точки, за редките хибриди, въпреки биполярното разстройство! 

Мъжете напуснаха разговора преди 5-6 изречения. За съжаление това бяха много думи, които не носеха кой знае какъв смисъл, ако изключим дразнещата ирония. А те отдавна са се преситили и имат неразрушими филтри за "женска истерия". Благословили са вродената ми логорея с някой неприличен жест и са отишли другаде да търсят отговори. 
Но, ние не искаме те да знаят отговорите, нали? Иначе щяхме да им ги кажем... 
Само ако ги знаехме...

Може би това е отговора, че отговор няма. 

Добрите ни майки ни възпитаха, че ако три сълзи не оправят нещата, то един лют скандал със сигурност няма да навреди. И ако Неволята още не идва запретваш ръкави и се оправяш сама, както знаеш. И ставаш мъжка жена! 
Ново хитово заглавие от създателите на: "Всички мъже са мамини синчета!", "Майка му е виновна!" и "За какво ти е мъж, те за нищо не стават!"

Никога в историята на човечеството не сме били по-объркани. Ролята на жена-домакиня е отдавна заклеймена и оплюта, ролята на жената-кариеристка също загуби първоначалния си чар. Съвместяването на двете е изморителен бизнес от който ръцете загрубяват, чантата с гримове и труфила отива да събира прах, а камарите с недовършени задачи се умножават с минути. 

Често измрелите джентълмени в дълбоките си пещери са шушукали, че жените трябва да си знаят мястото. Това е една от основните причини да са изчезнал вид, но това е друга тема. Но, къде ни е мястото?! Имаме ли място? 

Сега очаквам да нахлуе някоя много гневна на мен и на природата феминистка, която да ме ступа и да ми обясни, че всяко място, което искам може да е мое, понеже съм горда и силна жена, мога да правя каквото си ща и никой не може да оспори изконното ми право да не знам какво искам... 

Истината е, че нещата са по-сложни отколкото изглеждат. Превити под камара тъпи клишета, които сами сме измислили, умираме от страх да не станем кифли, да не станем мъже, да не останем сами, да не изглеждаме лесни, нито твърде трудни... Прекарваме толкова време да мислим за себе си и да воюваме със света, че не ни остава време да живеем. Нагърбваме се със задачи, за да докажем, че можем. После ги захвърляме и крещим, че ТАЯ КЪЩА НЕ Е ХАН И НЕ МОЖЕШ САМО ДА СПИШ И ДА ЯДЕШ В НЕЯ, РАЗРБА ЛИ?!?!? 
 
Няма нищо по-страшно от война без враг!  Опожаряваме и плячкосваме себе си, преди да ни докопа някой "ужасен мъж". 
Когато се уморим да се блъскаме в стени, утихваме и през сълзи се убеждаваме една друга, че никога няма да сме достатъчно слаби, красиви, достойни някой да ни обича. После набираме смелост и настояваме някой да ни обича точно, защото сме такива каквито сме... 

Това трябва да спре! Сега! 
Някой да запали кладата за глупави идеи, натрупали сме повечко. 
Всички да се успокоят! 
Не можем да позволим още поколения да се удавят в морето от "женска истерия". Да повторим, всички заедно: "Всичко е наред!" 
Обещавам света няма да свърши ако измиете чиниите утре! Опитах, сигурна съм. Няма да ви изправят пред съд ако веднъж за разнообразие се отпуснете и се забавлявате. 

И знаете ли? Жените не знаят какво искат понеже до преди 60-70 години никой не ги е питал, а от тогава насам са заети с всичко друго освен да разберат. 










Гласувай:
2



Следващ постинг

1. popintrol - Истинските жени искат много грим, парфюм, много бижута, лека кола, апартамент
14.08.2019 14:55
и да са истински мъже отвътре.
цитирай
2. noir - ~ N ~
16.05.2022 13:28

Има ли значение самият човек, когато това, което истински търсим, е преживяване. А какво е по-интересно от вечното догонване на моркова, който аха сме хванали в ръце? И можем да говорим кой е виновен за положението днес, но истината е, че невинни няма. Вием, плачем, тръшкаме се, а когато ни дадат някой принц или принцеса от мечтите ни направо в ръцете, нещата стават скучни прекалено бързо, защото сме отучили как да се радваме и да преживяваме нещата.

Моят много повърхностен поглед над нещата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: luxporto2
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7847
Постинги: 4
Коментари: 3
Гласове: 14
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930